Cubique Den Haag

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Meer bereik voor je website met een goede positie in Google

De kans is groot dat je al eens werd benaderd door een bureau voor zoekmachine-optimalisatie. SEO is hot, en niet zonder reden. Het gebruik van gecategoriseerde overzichten (zoals startpagina.nl) is verleden tijd. Zoekmachines hebben de regie overgenomen. De positie van je website in de organische zoekresultaten bepaalt mede het aantal bezoekers (en dus de belangstelling voor je product of dienst).

De SEO-aanpak van Cubique omvat de analyse en aanpassingen van de techniek, de content en de vernieuwingsfrequentie van je website. Ook hebben we oog voor de omgevingsfactoren, zoals het aantal links naar je website.

Volgens ons is 'relevantie' hier het belangrijkste criterium. Want wat koop je voor een gelokte bezoeker die helemaal niet geïnteresseerd is in je dienst? Of iemand die wordt teleurgesteld bij de aanblik van een rammelende website? Onze aanpak onderscheidt zich door maatwerk. En dat loont. Websites van Cubique scoren uitstekend op relevante zoektermen.

Onze klanten aan het woord

Content Strategy werkt al geruime tijd met Cubique samen. Door de prettige samenwerking heeft Cubique voor ons al twee websites gemaakt. Cubique geeft snel antwoord op vragen en eventuele aanpassingen worden snel en professioneel geïmplementeerd.
Adriaan Hondelink, directeur

  • Cubique
  • Uitgeeststraat 18
  • 2547VG Den Haag

contact