Cubique Den Haag

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Meer bereik voor je website met een goede positie in Google

De kans is groot dat je al eens werd benaderd door een bureau voor zoekmachine-optimalisatie. SEO is hot, en niet zonder reden. Het gebruik van gecategoriseerde overzichten (zoals startpagina.nl) is verleden tijd. Zoekmachines hebben de regie overgenomen. De positie van je website in de organische zoekresultaten bepaalt mede het aantal bezoekers (en dus de belangstelling voor je product of dienst).

De SEO-aanpak van Cubique omvat de analyse en aanpassingen van de techniek, de content en de vernieuwingsfrequentie van je website. Ook hebben we oog voor de omgevingsfactoren, zoals het aantal links naar je website.

Volgens ons is 'relevantie' hier het belangrijkste criterium. Want wat koop je voor een gelokte bezoeker die helemaal niet geïnteresseerd is in je dienst? Of iemand die wordt teleurgesteld bij de aanblik van een rammelende website? Onze aanpak onderscheidt zich door maatwerk. En dat loont. Websites van Cubique scoren uitstekend op relevante zoektermen.

Onze klanten aan het woord

In 2016 zijn we gestart met het nieuwe radioprogramma Dollhouse Rock Radio voor RTV Favoriet. Daarvoor moest een nieuw logo en een internetsite ontworpen worden. Nadat wij onze wensen bij Cubique hadden neergelegd is Gert-Jan gelijk aan de slag gegaan. Door zijn inlevingsvermogen sloten onze wensen goed aan met het opgeleverde werk. Vooral zijn we erg blij met onze website, die er op een desktop, tablet én mobiel perfect uitziet. Het levert ons nog dagelijks lovende kritieken op van de bezoekers!
Carl Sanders, presentator Dollhouse Rock Radio

  • Cubique
  • Uitgeeststraat 18
  • 2547VG Den Haag

contact