Cubique Den Haag

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Meer bereik voor je website met een goede positie in Google

De kans is groot dat je al eens werd benaderd door een bureau voor zoekmachine-optimalisatie. SEO is hot, en niet zonder reden. Het gebruik van gecategoriseerde overzichten (zoals startpagina.nl) is verleden tijd. Zoekmachines hebben de regie overgenomen. De positie van je website in de organische zoekresultaten bepaalt mede het aantal bezoekers (en dus de belangstelling voor je product of dienst).

De SEO-aanpak van Cubique omvat de analyse en aanpassingen van de techniek, de content en de vernieuwingsfrequentie van je website. Ook hebben we oog voor de omgevingsfactoren, zoals het aantal links naar je website.

Volgens ons is 'relevantie' hier het belangrijkste criterium. Want wat koop je voor een gelokte bezoeker die helemaal niet geïnteresseerd is in je dienst? Of iemand die wordt teleurgesteld bij de aanblik van een rammelende website? Onze aanpak onderscheidt zich door maatwerk. En dat loont. Websites van Cubique scoren uitstekend op relevante zoektermen.

Onze klanten aan het woord

Eind 2016 vroeg ik Cubique een nieuwe website voor Tekst & Verhaal te maken. Als journalist en businesswriter is de site belangrijk als ‘persoonlijk uithangbord’. Iedereen die mij niet kent kijkt allereerst daar, dus voor mij moest de webbouwer ‘een zekerheidje’ zijn. Ik ken Gert-Jan al jaren. Ik koos voor hem omdat zijn pro-activiteit, eigen inbreng en vermogen om mee te denken precies was wat ik zocht. Het resultaat? Een 100 procent functionele site waar ik nu, een jaar later, volledig achter sta. Ik ben blij met het resultaat, dat nog jaren mee kan.
Ton Verheijen

  • Cubique
  • Zilverdenstraat 12
  • 6523 KB Nijmegen

contact