Cubique Den Haag

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Meer bereik voor je website met een goede positie in Google

De kans is groot dat je al eens werd benaderd door een bureau voor zoekmachine-optimalisatie. SEO is hot, en niet zonder reden. Het gebruik van gecategoriseerde overzichten (zoals startpagina.nl) is verleden tijd. Zoekmachines hebben de regie overgenomen. De positie van je website in de organische zoekresultaten bepaalt mede het aantal bezoekers (en dus de belangstelling voor je product of dienst).

De SEO-aanpak van Cubique omvat de analyse en aanpassingen van de techniek, de content en de vernieuwingsfrequentie van je website. Ook hebben we oog voor de omgevingsfactoren, zoals het aantal links naar je website.

Volgens ons is 'relevantie' hier het belangrijkste criterium. Want wat koop je voor een gelokte bezoeker die helemaal niet geïnteresseerd is in je dienst? Of iemand die wordt teleurgesteld bij de aanblik van een rammelende website? Onze aanpak onderscheidt zich door maatwerk. En dat loont. Websites van Cubique scoren uitstekend op relevante zoektermen.

Onze klanten aan het woord

In 2016 kwam Testament van de Pers uit. Een boekwerk over onze eigen concrete geschiedenis nu papieren kranten binnen afzienbare tijd hebben afgedaan. Ik hoopte natuurlijk op interactie. Er is heel veel aandacht voor gekomen. Dat is mede te danken aan de vrolijke website die Cubique heeft ontworpen. Ik verwacht er nog een hele tijd plezier van te hebben. Het verkoopkanaal dat bij derden berust, kon er gemakkelijk aan worden toegevoegd. Cubique levert duidelijk maatwerk.
Klaas Salverda, journalist en schrijver

  • Cubique
  • Uitgeeststraat 18
  • 2547VG Den Haag

contact