Cubique Den Haag

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Meer bereik voor je website met een goede positie in Google

De kans is groot dat je al eens werd benaderd door een bureau voor zoekmachine-optimalisatie. SEO is hot, en niet zonder reden. Het gebruik van gecategoriseerde overzichten (zoals startpagina.nl) is verleden tijd. Zoekmachines hebben de regie overgenomen. De positie van je website in de organische zoekresultaten bepaalt mede het aantal bezoekers (en dus de belangstelling voor je product of dienst).

De SEO-aanpak van Cubique omvat de analyse en aanpassingen van de techniek, de content en de vernieuwingsfrequentie van je website. Ook hebben we oog voor de omgevingsfactoren, zoals het aantal links naar je website.

Volgens ons is 'relevantie' hier het belangrijkste criterium. Want wat koop je voor een gelokte bezoeker die helemaal niet geïnteresseerd is in je dienst? Of iemand die wordt teleurgesteld bij de aanblik van een rammelende website? Onze aanpak onderscheidt zich door maatwerk. En dat loont. Websites van Cubique scoren uitstekend op relevante zoektermen.

Onze klanten aan het woord

In 2016/2017 heeft Cubique de website van VSO Werkgevers geprofessionaliseerd en ons logo gemoderniseerd. Een intensief proces waarbij we gedurende de rit meerdere nieuwe dingen tegenkwamen. De afstemming hierover  ging in goed overleg. We hebben een mooie overzichtelijke site. En ook nu helpt Cubique ons waar nodig met zijn technische kennis.
Judy Broere, algemeen secretaris

  • Cubique
  • Zilverdenstraat 12
  • 6523 KB Nijmegen

contact