Cubique Den Haag

Ontwikkelen

Regie over design, content en functie

Zorgen dat het werkt zoals bedoeld. Zorgen dat het veilig is, en klaar voor uitbreidingen. Bij Cubique weten we wat ons te doen staat in de fase van technische realisatie. We werken snel, slim en gestructureerd. Dit vak beheersen wij tot in de puntjes.

Geschikt voor elk apparaat

Meer dan de helft van alle bezoeken op websites komt binnen via mobiele devices. Maar ook als bezoekers binnenkomen via desk top of tablet kun je er zeker van zijn dat je website responsive is en perfect werkt. Wij optimaliseren alle websites voor een goede weergave op elke device.

Website beheren lastig? Kies voor BRIQS!

Je website bijwerken in een handomdraai? Een tekst of artikel plaatsen? Nieuwe foto’s uploaden en uitsnijden? Cubique levert bij elke website het BRIQS Content Management Systeem. Daarin is je website eenvoudig te beheren. Onze klanten zijn zeer te spreken over de gebruiksvriendelijkheid van BRIQS.

Betrouwbare hosting

De prestaties van je website worden onder meer bepaald door de snelheid van de server waarop de website wordt gehost. Cubique werkt al vele jaren samen met YourHosting. De hostingpakketten zijn makkelijk aanpasbaar en zeer compleet, inclusief forse schijfruimte, veel dataverkeer en gratis SSL.

Lees meer over onze werkwijze.

Werk waar we trots op zijn

Ons portfolio omvat inmiddels ruim 200 opdrachtgevers. Dit zijn onze paradepaardjes!

  • Cubique
  • Zilverdenstraat 12
  • 6523 KB Nijmegen

contact