Cubique Den Haag

Over Cubique

Cubique werd opgericht in 2003 door Gert-Jan van Middelkoop. Als gespecialiseerd internetbedrijf leveren wij maatwerk in ontwerp, realisatie, gebruik en promotie van websites.

Al 15 jaar ontwikkelen wij websites voor kleine en middelgrote bedrijven, culturele instellingen, stichtingen, kerken en overheidsorganisaties. In deze periode zijn zo’n 200 websites opgeleverd. Wij ontwikkelen stevige concepten en vertalen die in aansprekend design en betrouwbare online oplossingen, die we desgewenst versterken met onze creatieve promotiecampagnes.

Lees meer over onze werkwijze.

Zakelijke gegevens

Kamer van Koophandel: 27264734
BTW-nummer: NL001918876B69

Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn hier te downloaden - alsmede gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

BINK36

Cubique was gevestigd in BINK36 in Den Haag. Dit voormalige hoofdkantoor van de PTT is gerenoveerd maar de industriële uitstraling van weleer is gebleven. BINK36 is een hotspot voor creatieve, innovatieve en culturele ondernemingen in de hippe woon-/werkwijk Binckhorst. In BINK36, volgens ons het stoerste gebouw van Den Haag, manifesteerde Cubique zich nadrukkelijk door samen te werken met diverse bedrijven.

  • Cubique
  • Zilverdenstraat 12
  • 6523 KB Nijmegen

contact